Θέλετε η δεξίωση του γάμου σας ή το τραπέζι της βάπτισης του μικρού σας αγγέλου να είναι ξεχωριστή; Θέλετε μια εκδήλωση που να έχει προσωπικότητα και να μείνει, πραγματικά, αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας; Θέλετε κάποιον με γνώση και πείρα, να κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες, σε κάθε βήμα; Τότε, αναμφισβήτητα, χρειάζεστε την ΑΜΑΛΘΕΙΑ catering!

Ελάτε να διαλέξουμε μαζί το μενού σας, που θα αποτελείται από τα πλέον αγνά υλικά, ενώ μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του service μας. Μπορούμε να σας παράσχουμε μια δεξίωση μοναδική και ξεχωριστή, αντάξια ή και ανώτερη των προσδοκιών σας! Άλλωστε το αξίζετε, αν πρόκειται για την ομορφότερη βραδιά της ζωής σας, τη δεξίωση του γάμου σας, ενώ αν ενδιαφέρεστε για δεξίωση βάπτισης, σίγουρα, επιθυμείτε το καλύτερο για το λατρεμένο σας μωρό…

Με μεγάλη επιτυχία, επίσης, και αγάπη για τα παιδιά, διοργανώνουμε παιδικά πάρτι και διάφορες σχολικές εκδηλώσεις. Μπορούμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους γεύματα με ποιοτικά υλικά, με βάση τις γευστικές τους προτιμήσεις. Οι λιχουδιές μας θα τους ξετρελάνουν και θα γίνουν… ανάρπαστες!